TSİAD ile Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı..
GERİ


Protokol imza törenine, Ortahisar Kaymakamı Sn. Numan HATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE, TMTAL Müdürü Süleyman Değirmenci ve okul öğretmenleri ile TSİAD'ı temsilen, Başkan Hasan Kamil Hayali, Başkan Yardımcısı Aytaç Aydoğan ve Sayman Murat Yavuz katıldı.

 

Kaymakam Sn. Numan Hatipoğlu, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için yapılan bu yararlı projeleri her zaman destekleyeceğini ve gerekli yardımı yapacaklarını söyledi.

 

Başkan Hayali, eskiden üniversite-iş dünyası arasındaki iş birliklerinin artık lise-iş dünyası hatta ilkokul-iş dünyası şeklinde evrilmesi gerektiğini, ülkemiz için çok önemli olan Meslek ve Teknik Liseleri ile uzun zamandır bir proje yapmak istediklerini ve Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi ile işbirliği konusunda anlaştıklarını söyledi. 

İşbirliği kapsamında TSİAD üyeleri ile öğrencileri bir araya getireceklerini, üye iş yerlerine geziler düzenleyeceklerini ve öğrencilerin girişimcilik projelerini destekleyeceklerini belirten Hayali, "Bu iş birliği projesi, iş dünyası ile eğitim dünyasını gerçek anlamda bir araya getirecek, reel sonuçlar çıkartacak bir proje. Sayın kaymakamımızın da imza töreninde bizzat bulunması, projenin devletimiz tarafından da desteklendiğini gösteriyor. Her zaman belirttiğimiz, Trabzon'un üç en önemli önceliği olan Turizm, Lojistik ve Teknoloji konularında, özellikle Teknoloji başlığı için burada yapacağımız çalışmalar çok önemli olacak." şeklinde konuştu.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed