TSİAD YİNE BİR İLKE İMZA ATTI
GERİ



Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 20.10.2016 tarihinde gerçekleştirdiği, KOSGEB uygulamalı girişimcili eğitimi sonunda 25 kursiyer sertifika almaya hak kazanmıştı.

Sertifika alan kursiyerlerin izlenmesi amacıyla TSİAD ofisinde Girişimci kursiyerlerin katıldığı izleme toplantısı yaptı.

Toplantıya TSİAD başkanı Hasan Kamil Hayali, kurs eğitim sorumlusu, aynı zamanda üyemiz İntizam Seyda Durgun, üyelerimiz ve kursiyerler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan başkan Hayali, "Sertifika alan kursiyerlerimizin durumları, eğitimin amacına ulaşıp ulaşmadığı TSİAD tarafından takibe alınmıştır. Amacımız sertifika verdiğimiz kursiyerlerimizi takip ederek ne yaptıklarını ve iş kurma adına geldikleri noktayı görmektir." dedi.

Toplantıda konuşan kurs eğitim sorumlusu ve TSİAD üyesi İntizam Seyda Durgun, "Yapılan bu kursların amacına ulaşıp ulaşmadığını takip etmek adına düzenlenen böyle bir toplantıya ilk kez karşılaşıyorum. Yıllardır bu kursları veriyorum, böyle bir uygulamayı ilk kez gördüm. Sonuçlarının faydalı olacağını düşünüyor, TSİAD Yönetm Kuruluna teşekkür ediyorum." dedi.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed