Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜSİAD Yüksek İstişare toplantısında işadamlarına hitap etti..
GERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katılarak iş adamlarına hitap etti. Erdoğan "Demokraside ve ekonomide yeni bir atılım döneminin hazırlığını yapıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ,AB ile ilgili de mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra bizim dünya çapında bilinen, tanınan, değer üreten markalara ihtiyacımız var. Siyasi irade olarak biz bu konuda iş adamlarımızın arkasında olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz." şeklinde konuştu.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, konuşmasına 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak başladı. Dünya gündemiye ilgili değerlendirmelerini aktaran Bilecik, değişen dünya düzeninde Türkiye’nin güçlenmesi için üretime ve reformlara odaklanması gerektiğini söyledi.

TÜSİAD YİK Başkanı Tuncay Özilhan toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “OHAL’in kaldırılmasının önemine vurgu yapmak istiyorum. Yeni bir milli birlik ve kardeşlik açılımı umut olabilir." dedi.

TÜSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya eski TÜSİAD Başkanları başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve iş kadını katılım gösterdi. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, DOKASİFED Başkanı Zeyyat Kafkas ve TrabzonSİAD başkanı Aytaç Aydoğan'ın yanısıra Nihat Özdemir, Nihat Gökyiğit, Bülent Eczacıbaşı, Ali Koç, Haluk Dinçer, Faruk Eczacıbaşı, Mehmet Göçmen, Muharrem Yılmaz, Ümit Boyner, Cem Boyner, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Aclan Acar, Ömer Aras, Sanem Oktar, Mehmet Büyükekşi, Murat Özyeğin gibi çok sayıda önemli isim katıldı.




07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed