Trabzon SİAD 'a TTSO'dan destek
GERİ

Aytaç Aydoğan başkanlığındaki Trabzon Sanayici ve İşadamları derneği yönetim kurulu,TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve yönetim kurulu başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti. Yeni yönetim kurulunu tebrik eden TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren; iş dünyasından, TTSO meclis üyeliği yapmış bir ismin Trabzon SİAD başkanı olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu da üyesi olduğu Trabzon Sanayici ve İş adamları derneği ile bu güne kadar hep diyalog halinde olduklarını belirterek, Trabzon SİAD üyelerinin özellikle odanın gerçekleştirdiği yurt dışı iş gezileri ve fuarlara katılması gerektiğine değindi. Trabzon SİAD başkanı Aytaç Aydoğan " TTSO şehrimiz iş dünyasının çatı kuruluşu. Şahsım da bir dönem meclis üyesi olarak görev yaptım. Gerek sayın Eren'in gerekse de  sayın Hacısalihoğlu'nun şehrimiz sorunlarının çözümü noktasında uzun yıllardır yaptığı çalışmaların yakın şahidiyiz. Bizler de her zaman katkı vermeye çalıştık. TTSO ve Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği her dönem iyi ilişki içerisinde olmuştur.

Bu diyaloğu artırarak sürdüreceğiz. " şeklinde konuştu.
Ziyarette Trabzon Siad yönetim kurulu üyelerinin yanısıra  TTSO Meclis Başkan vekili Halil İbrahim Nalbant,  yönetim kurulu üyeleri 
Murat İskender, Özcan İlarslan ve TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan da hazır bulundu.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed