TTB-TrabzonSİAD FINDIK İÇİN BİRLEŞTİ
GERİ



Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Sırrı Eren ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, fındığın tanıtımına katkı amacıyla yapılan çalışmalara teşekkür etti.
Başkanların ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Trabzon SİAD Başkanı Sırrı Eren “Borsa bize nerede ihtiyaç duyarsa her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi. Eren şöyle konuştu:
“Trabzon Ticaret Borsamız uzun yıllardır fındık adına güzel çalışmalar yapıyor. Biz de ilk seçildiğimizde kendilerini ziyaret ederek bu çalışmalara katkı verme arzusunda olduğumuzu belirtmiştik. Onların da desteği ile#dünyanınfındığıburada sosyal medya etkinliğini organize ettik. Etkinliğe ilgi tahminlerimizden de fazla oldu. Karadeniz insanı fındığına sahip çıktı. Fındığın değerli bir ürün olduğunu gösterdi. Ayrıca Fındık Ocağı hasat şenliğine verdiğimiz destek ile agro turizm bilincinin kazanılması adına çalışma yaptık. 8 Ağustos tarihinde de borsamızın hasat şenliği var. Biz de borsamızın sloganı ile “Bahçeye gel bahçeye, dolu fındık bulursun” diyor, daha fazla verim alınan bu örnek bahçeleri herkesin gezmesini, görmesini tavsiye ediyoruz.” 
TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk de “Fındığın dışında Trabzon’u ilgilendiren her konuya katkı vermeye çalışıyoruz. TSİAD’ı fındıkla ilgili gerçekleştirdiği etkinlikler ve yaptığı katkılardan dolayı kutluyorum. Bundan sonra daha sıkı bir işbirliği içerisinde daha da güzel işler yapma adına bu şehir, bu ülke adına değer katma pozisyonunda bir ara olacağız. Netice itibariyle bizler geçiciyiz. Ama bir iz bırakmamız gerekiyor. Özellikle şehrimize bir iz bırakmamız gerekiyor. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımız yine o doğrultuda olur. Kurumlar arası diyalog ne kadar fazla olursa şehir için o kadar üretken oluruz.” şeklinde konuştu.
TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan da “Dünyanın fındığı burada sloganınızı ben çok beğenmiştim, etkinlik gösterdi ki herkes çok beğendi. Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin başarılarının devamını diliyorum. Biz de borsa olarak “Bahçeye gel bahçeye dolu fındık bulursun” sloganıyla 8 Ağustos’ta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla hasat şenliği gerçekleştireceğiz. Sizleri de bu şenliğe bekliyor, fındığın tanıtımına yaptığınız çalışmalara teşekkür ediyoruz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var derler. Bu süreçte birlikten kuvvet doğduğunu göstermiş olduk. ” dedi.
Trabzon SİAD Başkanı Sırrı Furkan Eren tarafından Borsa Başkanları Arslantürk ve Ergan’a #dünyanınfındığıburada etkinliğine verdikleri katkılar nedeniyle plaket verildi. Borsa Başkanları da Eren’e fındık ve çay hediye etti.
07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed