Sivil Toplum Kuruluşlarından Hain Saldırıya Kınama,Operasyonlara Destek
GERİ
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) tüm Türkiye ile eşzamanlı olarak bir araya gelen sivil toplum örgütleri temsilcileri, İdlib’te gerçekleşen hain saldırıya tepki göstedi ve Bahar Kalkanı Harekatı’na destek veren ortak metne imza attı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafında. Ankara’da yapılan ortak açıklamanın ardından Türkiye’deki 7 bölge ile canlı bağlantılar gerçekleştirdi. Sivil toplum temsilcileri adına açıklamayı TTSO yönetim kurulu başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptı.
AÇIKLAMAYA KATILAN STK’LAR
TTSO’da gerçekleştirilen ve TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren’in de katıldığı açıklamaya katılan sivil toplum kuruluşları ise şu şekilde:
“Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Of Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, Trabzon Barosu, Türk – İş İl Temsilciliği, TİSK Trabzon İl Temsilciliği, Ortahisar Ziraat Odası, Hak – İş Trabzon İl Başkanlığı, Memur – Sen İl Temsilciliği, Kamu – Sen İl Temsilciliği, Trabzon Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Trabzon Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu, Trabzon Noterler Odası Başkanlığı, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu, Trabzon Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı, Trabzon Eczacılar Odası, KASİYAD, TSGİAD, DOKASİFED.
GARNİZON KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ
Basın açıklamasının ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri Trabzon Garnizon Komutanlığını ziyaret etti. Trabzon Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Burak Yürüten ile görüşen sivil toplum kuruluşu temsilcileri adına konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Öncelikle İdlib’teki hain saldırıda şehadet mertebesine erişen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, siz silah arkadaşlarına ve tüm Türk milletine başsağlığı dileriz. Trabzon ve tüm Türkiye’deki STK’lar olarak ordumuzun yanındayız” ifadesini kullandı. Albay Yürüten ise ziyaret ve destek için tüm katılımcılara teşekkür etti.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed