TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kanca Trabzon Ot Lezzetleri Festivaline katıldı.
GERİ

Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde, Trabzon Turizm Konseyi’nin ve Olgunlaşma Enstitüsünün organizasyonu ile, ilki gerçekleştirilen “Doğadan Tabağa, Nineden Toruna” teması ile düzenlenen Trabzon Ot Lezzetleri Festivaline TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kanca’da katıldı. 

Festival; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TTB Başkanı Eyyüp Ergan, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Kamu Kurum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımları ile olgunlaşma enstitüsü müdürlüğünde gerçekleşti. 

Festivalde bölgemizde yetişen 75 çeşit otun tanıtımı ve bu otlardan hazırlanan farklı lezzetlerin tadımı yapıldı. Ünlü şeflerin de katıldığı festivalde çeşitli lezzet yarışmaları yapılarak katılımcılara ödüller verildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Seçkin Kanca’nında ödül verdiği etkinlik sonrası görüşlerini belirten Başkan Kanca; “ ilki düzenlenen bu festival önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek bölgemize Agro Turizm anlamında farkındalık kazandırarak önemli ekonomik katkılar sağlayacaktır. Son derece başarılı geçen bu festivali destekleyen  kuruluşlarımıza ve organizasyonu gerçekleştiren Trabzon Turizm Konseyine teşekkür ediyorum” dedi.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed