TSİAD’dan İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan’a ziyaret...
GERİ

TSiAD Başkanı Seçkin Kanca ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Tamer Erdoğan’ı ziyaret etti. 

Ziyarette TSiAD Başkanı Seçkin Kanca; “ Öncelikle Sayın Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz, önceki görevlerindeki tecrübesi ile Trabzon kültür ve turizmine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Biz TSİAD olarak uzunca bir süredir turizmin gelişebilmesi için fikirlerimizi ve önerilerimizi gündeme getiriyorduk. Bu konuyla ilgili önceki başkanlarımızın dönemlerinde yapmış olduğumuz çalışmaları da Sayın Erdoğan’a ilettik.
 Bu çalışmalarda seslendirdiğimiz ve Valiliğimiz öncülüğünde şehrimize kazandırılan Turizm Konseyi’nin şehrimiz için önemli bir kazanç olduğunu düşünüyoruz. Fındık festivali yapılması, Balık festivali yapılması, Agro turizme önem verilmesi önümüzdeki dönemde kısa vadeli taleplerimiz arasında yer alıyor. Şehrimiz çok önemli bir turizm sezonu geçirdi. Pandemi sonrası yaşadığımız bu sezon iş insanlarımız için büyük kazanç oldu. Bu durumun, turist memnuniyetine dayalı olarak, uzun soluklu olması adına her zaman kurumlarımızın yanındayız. Trabzon kültür, sanat ve turizmine katkıda bulunabilmek için üyelerimizin fikir ve önerilerini de alarak bugüne kadar olduğu gibi görüşlerimizi, İl kültür ve turizm müdürlüğümüz ile paylaşacağız. Bu vesile ile Sayın Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. 

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “STK’lar ile istişareye çok önem veriyoruz. Trabzon önemli bir kültür, sanat ve turizm şehri, turizmi ve kültür sanat etkinliklerini 12 aya yayabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde sizlerin fikir ve görüşleri de çok önemli. STK’lar ile istişarenin önemi de burada devreye giriyor. Yapacak olduğumuz istişareler ve fikir alışverişi ile Trabzon Kültür sanatını ve turizmini daha iyi seviyelere taşıyacağız. TSİAD Başkanı Seçkin Kanca’ya ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed