TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneğini ziyaret etti.
GERİ

TrabzonSİAD tarafından düzenlenen “Cumartesi Sohbetleri” programına katılan Hacısalihoğlu dernek üyelerini TTSO’nun icraatları ve projeleri hakkında bilgilendirdi. Toplantıya TSİAD yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Seçkin Kanca “Önceki dönemlerde de gerçekleştirdiğimiz cumartesi sohbetlerine pandemi koşullarından dolayı bir süre ara vermek zorunda kalmıştık, dernek üyelerimizi şehrimizin ileri gelen isimleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün şehrimizin genel ekonomik durumunu,geride bıraktığımız turizm sezonunu ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın projeleri hakkında konuşmak amacıyla TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ağırlıyoruz.

Suat Başkanımız da derneğimizin kuruluşundan beri üyesi olarak faliyetlerimize katkıda bulunmuştur. Sayın Başkanımıza ziyaretleri için derneğimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu TSİAD’ın kuruluşundan beri üyesi olduğunu belirterek “TSİAD üyeleri bakımından şehrimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılarda bulunan bir dernek. Bu tür sohbet toplantıları herkese fayda sağlayacak fikir alışverişi bakımından güzel organizasyonlar. Ortak aklın çalışması açısından güzel bir hizmet. Bu vesile ile TSİAD üyelerini ve Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kanca’yı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Toplantının sonunda TSİAD Başkanı Seçkin Kanca tarafından TTSO Başkanı Suat Hacisalihoğlu’na ziyaretin anısına plaket takdim edildi.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed