AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın’dan TSİAD’a ziyaret
GERİ

AK Parti Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve beraberindekiler Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Yılmaz Büyükaydın “İş dünyasının Trabzon için taleplerini dinliyor ve değerlendiriyoruz. Bu talepleri önem sırasına göre sıralayıp hayata geçirmek için çalışacağız. Bugün burada TSİAD Başkanı Seçkin Kanca, yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönem başkanları ile istişarede bulunduk. Ayrıca TSİAD’ın yeni dönemden taleplerini dinledik hazırladıkları raporu teslim aldık. Bu vesile ile TSİAD üyelerini ve yönetim kurulunu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyareti için Yılmaz Büyükaydın’a ve beraberindekilere teşekkür eden TSİAD Başkanı Seçkin Kanca “Yeni dönemde beklentiler raporumuzu Sayın Yılmaz Büyükaydın’a ve heyetine aktardık. Daha yaşanabilir bir Trabzon için taleplerimiz İş dünyasının da ortak istekleridir. Talepler bizden takip ve hayata geçirmek vekillerimizden. Sayın Yılmaz Büyükaydın’a ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Seçimin ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed