TSİAD’DAN ZORLUOĞLU’NA ZİYARET
GERİ

Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Tayfun Denizer ve beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Ali Sakarya, Genel Sekreter Seyyare Sungur, Sayman Yusuf Çakır, Yönetim Kurulu üyelerimiz Hakan Civelek, Murat Uğur Sağlam, Ahmet Selim Tuna, Sefa Demirel ve İlker Kahraman  ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’ nu ziyaret etti.
Denizer; “TrabzonSİAD olarak dernek çalışmalarımız  hakkında sayın başkanımıza bilgi verdik, ayrıca  her geçen gün büyüyen, yerli ve yabancı turistlerce ilgi odağı olmaya devam eden şehrimizin, sorunlarını konuştuk. Başta turizm olmak üzere görüşlerimizi fikirlerimizi sunduk.
Sayın Zorluoğlu’nun, Trabzon altyapısının yenilenmesi başta olmak üzere şehrimizin ihtiyacı olan ve şehrimize yakışan birçok projeyi bizlere kazandırmasından dolayı da kendilerine teşekkürlerimizi arz ettik” şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’da “TSİAD’ın genç iş insanlardan oluşan yeni yönetiminin her birinin kendi alanında, özellikle markalaşma, şehre katma değer kazandırma, konusunda yapmakta oldukları güzel çalışmalar için kendilerine teşekkür ederken, Trabzon adına yapmayı düşündükleri güzel projelerde her zaman yanlarında olacağız dedi.

07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed