Genel sekr.Ergenç,Proje yazma ve yönetme konusunda
GERİ
TSİAD Genel Sekreteri Ergenç,
Proje yazma ve yönetme konusunda
Beceri sahibi gençler
Önümüzdeki süreçte çok değerli olacaklar.



 
Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Genel Sekreteri Recep Ergenç, KARGİD tarafından yürütülmekte olan “Proje Elemanı Yetiştirilmesi” kursuna katılan otuz kursiyerle, TSİAD’da ve diğer kurumlarda yaşadığı proje deneyimlerini paylaştı.
 
Ergenç, gençlere proje yapmanın ve yönetmenin inceliklerini anlattı. Proje ile insanlar büyük ya da küçük sorunların çözümüne katkı yaparlar. Gençlerin Proje konusunda çeşitli sorularını yanıtlayan Ergenç, en az beş genci TSİAD’da oluşturulacak proje ekibinde yer almak üzere davet etti.
 
Ergenç seminerde gençlere proje deneyimleri hakkında şunları söyledi.
 
Kişisel olarak AB sürecinde yaşadığım en önemli değişiklik proje yapabilme becerimi geliştirerek farklılaşmak olmuştur. Yirmiden fazla projede çalıştım. Halen değerlendirilmek üzere çeşitli kurumlara verdiğimiz beş yeni projemiz var. İsabetli yapılacak projeler ile yöremizin eksiklerinin birçoğunun düzeltilmesine katkıda bulunabiliriz. Ayakkabıcılık sektörüne yaptığımız ”Nitelikli Saya Elemanı Projemiz” sonucu elli kişiye mesleki eğitim verdik. Kırk insanın istihdamını ve sektörün Trabzon’da 80. Yıl Endüstri Meslek Lisesinde okullaşmasını sağladık.  dedi.  
07.03.2024
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed