EUROMASTER PROGRAMINA ÖĞRENCİLER ALINACAK
GERİ
EuroMaster Akdeniz ve Hamburg Üniversiteleri Avrupa Çalışmaları Ortak Yüksek Lisans Programı’na 2010- 2011 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde öğrenciler alınacaktır.
Eğer siz de; İngilizce, Almanca ve Türkçe olmak üzere 3 dilde verilen sosyal bakış açısına sahip bir master programında eğitimi hedefliyor, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi veya Hukuk alanlarında uzman ve siyasi danışman olarak görev almak istiyorsanız, EuroMaster doğru Adres!
EuroMaster, sivil toplum kuruluşları, ticari birlikler, sanayi ve işveren derneklerinin yanı sıra Avrupa kurumları ve uluslararası kuruluşlarda, bakanlık kurumlarında ve uluslarüstü şirketlerde bilimsel ve siyasi danışman olarak görev alabilecek uzmanlar yetiştiren, üç dilde eğitim veren, sosyal bakış açısına sahip bir yüksek lisans programıdır.
Program çerçevesinde, Almanca bilmeyen öğrenciler için 1 Şubat 2010 tarihinde yoğun Almanca dil kursu başlayacaktır. 1 Şubat–2 Temmuz tarihleri arasında devam edecek kursta her gün 5 saat ders yapılacaktır. Kursun ücreti programın toplam ücretine dahildir. Programın toplam ücreti 3.500 Avro olup, ödemenin her yarıyıl başlangıcında 875 Avro’ luk 4 eşit taksitte yapılması mümkündür. Program dahilinde en başarılı 3 öğrenci için burs olanakları mevcuttur.
EuroMaster ile sunulan Olanaklar:
             Yurtdışında eğitim
             Yurtdışında staj
             Almanca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere yoğun dil eğitimi
             Konularında uzman Alman ve Türk akademisyenlerden sunulan disiplinlerarası bir müfredat
             Ankara, Brüksel ve Berlin gezileri
             Mezunlarının Almanya veya Türkiye’de doktoraya devam edebilme imkanı
             Başarılı öğrenciler için burs
Başvuru Koşulları:
             Uluslararası İlişkiler, İktisat, Hukuk, Kamu Yönetimi, İşletme, Sosyoloji ve Sosyal Bilimlerin diğer alanlarından lisans mezunu olmak;
             ALES sınavından eşit ağırlıkta en az 55 puan almak
             İngilizce: KPDS, ÜDS en az 70 puan almak; Almanca: A2 seviyesine olmak
Son Başvuru Tarihi:
Yukarıda belirtilen şartları tam olarak yerine getiren öğrenciler için son başvuru tarihi Ağustos 2010’dur. Bütün şartları yerine getiremeyen öğrencilerin bir an önce EuroMaster Koordinatörlüğü’ne başvurmaları önerilir.
Master Programı hakkında daha fazla bilgi için iletişim bilgileri:
Prof. Dr. Harun Gümrükçü, Program Direktörü;
Tamer İlbuğa, Program Koordinatörü
Tel: 0090 242 310 64 12;

euromaster@akdeniz.edu.tr Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ;

http://proje.akdeniz.edu.tr/iibf/euromaster
 
 
02.04.2019
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed