YİK Üyemiz Nusret Onur
GERİ
Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde açılan Canan Onur’un resim sergisine katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, geliri Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışlanacak olan resim sergisinden satın aldığı tabloyla ‘çorbada bizim de tuzumuz olsun’ desteği verdi.
 
Geliri tümüyle TEV’e bağışlanacak olan Canan Onur’un resim sergisinin açılışında konuşan Vali Kızılcık, Canan Onur’un yaptığı davranışın tüm toplum tarafından alkışlanması ve gelecek nesillere örnek gösterilmesi gerektiğini söyledi. Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:
“Canan Onur hanımefendinin 7 yıllık emeğini harcamış olduğu bu eserlerden elde edilecek geliri; ulvi bir gaye için geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın, gençlerimizin eğitimine bağışlayacak olması hepimizi duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yüksek ruh gerçekten örnek alınması ve gelecek nesillere anlatılarak paylaşılması gereken bir ruhtur.”
 
Vali Kızılcık, geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan sergiden bir tablo satın alarak eğitime sağlanacak katkıya destek olmak istediğini söyledi.


 
21.11.2023
Copyright © www.tsiad.org.tr.tr ® 2024.
MAKSIFEDtürkonfed